HomeTeknologji

Paytm dhe Zomato lançojnë aplikacionin për porositjen e ushqimeve online

Paytm tani ju lejon të porosisni ushqimin përmes aplikacionit të tij. Paytm prind One97 Communications të enjten njoftoi partneritetin e saj me Zomato për të mundësuar porositjen e ushqimit përmes aplikacionit Paytm. Fillimisht, shërbimi i porosive ushqimore është në dispozicion për klientët Delhi-NCR duke përdorur aplikacionin Paytm në pajisjet Android.

Kompania, megjithatë, ka plane për ta bërë atë në dispozicion në të gjithë Indinë dhe përmes aplikacionit Paytm iOS. Masa e re vjen një javë pasi Paytm hoqi dorë nga të gjitha akuzat shtesë për rezervimin e biletave të trenit përmes platformës së saj. Zomato gjithashtu kohët e fundit e zgjeroi renditjen e saj në internet dhe shpërndarjen e ushqimit në 30 qytete në Indi.

Pas fillimit në rajonin Delhi-NCR, Paytm Food Ordering parashikohet të mbulojë më shumë se 80 mijë restorante në 100 qytete deri në fund të këtij muaji. Zhvillimi i ri ka për qëllim gjithashtu të rrisë ndjeshëm depërtimin e porosive ushqimore në Indi, pasi Paytm tashmë ka një bazë të fortë përdorimi në qytete të nivelit II dhe të nivelit III.

Si një ofertë hyrëse, Paytm po heq dorë nga Rs. 100 vlerë cashback për konsumatorët që porosisnin ushqim përmes aplikacionit të saj. Ekziston një promocode i dedikuar “Hungry” për të përfituar kthimin e parave në porositë e ushqimeve.

Paytm pohon se segmenti i ushqimit dhe pijeve është tashmë ndër kategoritë më të mëdha të pagesave për platformën e saj si në aspektin e vëllimit dhe të numrit të transaksioneve.

Ndërmarrja e Paytm në biznesin e porosive ushqimore mund të bëjë konkurrencën më të ashpër për Swiggy dhe Uber Eats që të dy po tërheqin një numër të madh të konsumatorëve në Indi.


TË NGJASHME