HomePolitikë

PD e Sarandës letër KQZ: Të ndërpritet urgjent procesi zgjedhor

Dega e PD-së në Sarandë i ka dërguar një letër Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, në të cilën kërkohet ndërprerja e procesit zgjedhor.

Në shkresë theksohet se është krim i rëndë vijimi i përpjekjeve për zhvillimin e votimeve në territorin e Sarandës më 30 qershor, dhe se vijimi i njëanshëm i procesit të votimit është rrezik për demokracinë. Ndër të tjera në shkresë paralajmërohet për tubime nga data 27 qershor dhe 2 korrik.

Dok Sarande (1)
Dok Sarande (2)

TË NGJASHME