HomeAktualitet

PD finalizon projektligjin,1.8 vite burg kush përdor simbolet e komunizmit

Partia Demokratike ka finalizuar projektligjin për ndalimin e simboleve të komunizmit, i cili do të dërgohet në Parlament për t’u votuar.

Në këtë projektligj është parashikuar se për manifestimet  pro komuniste do të merren masa sigurie duke dënuar me 1 vit e 8 muaj personat që marrin pjesë në to.

Gjithashtu pas miratimit të tij duhet të ndryshohen të gjitha emrat e rrugëve dhe shesheve të cilat lidhen me kohën e komunizmit.

Me fuqizimin e këtij projektligji do të anulohen të gjitha titujt dhe gradat e mara në këtë periudhë kohe/tiranapost.al


TË NGJASHME