HomePolitikë

PD kërkesë Prokurorisë: Verifiko figurën e Valdrin Pjetrit

Partia Demokratike i është drejtuar me një kërkesë Prokurorisë së Përgjithshme për verifikimin e pastërtisë së figurës së Valdrin Pjetrit, i cili u zgjodh kryebashkiak i Shkodrës në zgjedhjet e 30 qershorit.

Thuhet se ‘ekziston dyshimi i arsyeshëm se Valdrin Pjetri ndodhet në kushtet e ndalimit për të kandiduar dhe për t’u zgjedhur në një funksion të lartë publik. Ai në vitin 2001-2002 ka qenë i arrestuar/ndaluar në Itali (ka jetuar në Firence) dhe më pas ndaj tij është marrë masa e dëbimit nga autoritetet.


TË NGJASHME