HomePolitikë

PDIU marshim drejt protestës së opozitës

Simpatizantë të PDIU kanë marshuar drejt protestës së opozitës. Protestuesit janë nisur nga selia e PDIU dhe kanë  mbërritur te Kryeministria.

PDIU kërkon largimin e Ramës dhe zgjedhje të parakohshme.

Idrizi-PDIU-protesta8qershori
Idrizi-PDIU-protesta8qershori1

TË NGJASHME