HomeShowbiz

Për një 2020 ndryshe, 13 ide për flokët nga Dafina

Gjatë 2019-s, Dafina Zeqiri ka ndryshuar modelet dhe ngjyrat e flokëve sa në njërin klip në tjetrin. Për momentin, këngëtarja ka Instagramin më të larmishëm me ide për flokët. Nëse dëshironi ta nisni 2020-n me një ndryshim, jeni në artikullin e duhur.

Prisni baluke. Baluket janë një vendim i guximshëm, sepse kërkojnë kohë dhe përkushtim për t’u kujdesur siç duhet. Megjithatë nëse jeni gati për ndryshim, gjashtë sugjerimet tona janë:

Prerja bob vazhdon ende të qëndrojë si trend i fuqishëm prej pothuajse 2 vitesh, ndaj pse jo.

Nëse keni flokë të shkurtër dhe papritmas dëshironi flokë si Rapunzel, enxtensions ju vijnë në ndihmë.

Vajzat bionde mund të tentojnë të errësojnë pak rrënjën e flokëve.

Për këdo që nuk e bindi asnjë nga modelet e mësipërme, jeni gati për dy prerjet më të guximshme të momentit?


TË NGJASHME