HomeShowbiz

Për pak desh i shkatërroi jetën Rita Orës, arrestohet mashtruesi…

Andrew Munday ka marrë një shumë prej 3.35 milionë paund nëpërmjet mashtrimit të tij, për të blerë disa shtëpi, relikte të Star Wars dhe u anëtarësua në sallën e pritjes në Tottenham Hotspur.

Në Gjykatën e Northampton, prokurori ka deklaruar se 38-vjeçari kishte bërë mashtrime për një jetë luksoze.


Ai është dënuar me 5 vite e 8 muaj burg dhe biznesit që ai drejtonte në atë kohë ishte Blue Cube Business, të cilit i është ndaluar aktiviteti.

Në një deklaratë nga këngëtarja VV Brown, ajo u shpreh se Munday i kishte shkatërruar jetën shumë njerëzve.


TË NGJASHME