HomeTeknologji

Për të gjitha bizneset, Instagrami ju vjen në ndihmë me këtë risi

Instagram fillimisht kishte filluar si një platformë që përdoruesit të ndajnë foto me njëri-tjetrin, por që prej asaj kohe është rritur për t’u bërë më shumë se kaq.

Është bërë një platformë ku bizneset mund ta përdorin atë për të shfaqur produktet ose shërbimet e ardhshme dhe në disa raste, madje lejojnë përdoruesit të bëjnë blerje në të.

Në fakt, për të ndihmuar në rritjen e platformës së tyre të blerjeve, Instagram tani do të përdorë platformën AR Spark të Facebook e cila do t’i lejojë përdoruesit të “provojnë” produktet para se t’i blejnë.

Kjo do të thotë që nëse doni të shihni se si duken ato palë syze dielli apo një buzëkuq, mund ta provoni praktikisht përpara se të vendosni nëse do ta blini apo jo.

Instagram dhe Facebook nuk janë të parët që përdorin AR për t’i dhënë klientëve një shans të “provojnë” produktet përpara se të blejnë.

Ne kemi parë një larmi aplikacionesh të lansuara në të kaluarën që përfitojnë nga teknologjia, por mund të jetë një veçori argëtuese të provoni herën tjetër kur jeni në Instagram.


TË NGJASHME