HomeLifestyle

Për të përmirësuar ditën tuaj, hiqni dorë nga këto tre vese

Për fat të mirë, shmangia e zakoneve të dëmshme në mëngjes mund të jetë shumë më e lehtë se adoptimi i zakoneve të reja pozitivë. Këtu kemi listuar tre zakone të mëngjesit, që duhet të ndaloni së bëri:

1-Kafeja e mëngjesit

Unë e di se sa shumë prej jush e doni kupën tuaj të kafesë në mëngjes, por duhet të hiqni dorë nëse doni të përfitoni sa më shumë nga çdo mëngjes dhe çdo ditë.

2-Alarmi juaj që përsëritet çdo 5 minuta

Nëse doni të maksimizoni mëngjesin tuaj dhe të zhvilloni zakone të mira, ju duhet të mësoheni për të “prekur tokën”, pra për të bërë zgjimin në të njëjtën kohë çdo ditë.

3-Dhe smart-phone juaj

Nëse kontrolloni Facebook-un, kaloni edhe përmes Instagram-it, ose harxhoni kohën duke parë video të rastësishme në YouTube, telefoni juaj i mençur kthehet vetvetiu në një vrimë të zezë, e cila ka të preferuarën e saj “ngrënien” e kohës tuaj/gazeta-shqip.com


TË NGJASHME