HomeLajme

Për të puthur më mirë, këto janë mënyrat që ju ndihmojnë të bëheni më të aftë

Nuk ka një libër që ju tregon se cila është metoda më e mirë e mundshme për të qënë profesionist në puthje mirëpo janë disa mënyra që ju bëjnë të jeni më të mirë mjaftueshëm në këtë fushë.
Ka mënyra e mënyra dhe për ju që jeni pa eksperiencë.
Këshillat më poshtë do ju bëjnë të keni më shumë vetëvlersim kur të puthni një person.

Puno me sy
Kur dëshironi të puthni dikë dhe nuk mund të flisni, përdorni sytë tuaj që të tregoni se cili është hapi juaj i radhës. Reagimet e përkohshme tregojnë se çfarë dëshiron personi që keni afër, ndër to është mënyra e frymëmarrjes apo mënyra e prekjes së dorës.

Gjeni momentin e duhur
Ndiqni gjuhën e trupit të personit tjetër që të dini kur është koha e duhur që ti jepni një puthje. Mos insistoni që të jepni puthjen sepse nuk ndiheni mirë apo të lini personin tjetër të prisni shumë gjatë që të shohin interesin tuaj.

Merrni kohën tuaj
Mos veproni diçka që do të teprohet duke u munduar shumë të kontrolloni situatën. Merrni frymë thellë dhe bëje atë që ndieni.

Mbaje pasionin
Puthja bën që partneri juaj të ndihet special dhe më afër jush. Jepni puthje me pasion që partneri juaj të afrohet me ju.


TË NGJASHME