HomeShowbiz

Përfaqësuesit e pasurive të Michael Jackson dhurojnë 300,000 dollarë për bamirësi

Përfaqësuesit e pasurisë së Michael Jackson u zotuan të dhurojnë 300,000 dollarë për të ndihmuar tre bashkësi të ndryshme që janë prekur nga pandemia e koronavirusit.

Përfaqësuesit e pasurisë së këngëtarit të ndjerë njoftuan se do të japin 100,000 dollarë për secilën nga këto organizata: Broadway Cares, Three Square Food Bank (organizata më e madhe për lehtësimin e urisë në Nevadën Jugore) dhe MusicCares.

“Ky virus godet në zemër të komuniteteve ku ne jemi afër,” thanë John Branca dhe John McClain, bashkë-drejtues të pasurive të Michael Jackson. “Ne mësuam sot se legjendarja Manu Dibango (një ndikim kryesor në hitin e Xheksonit‘ Wanna Be Startin ‘Somethin’) ndërroi jetë nga virusi. Performuesit e tjerë dhe stafi mbështetës në muzikë dhe në Broadway janë të sëmurë ose kanë mbetur pa punë dhe po përballen me një të ardhme të pasigurt. Dhe në Las Vegas, i cili ka qenë një vend aq mikpritës për Michael Jackson, i gjithë qyteti është mbyllur duke lënë mijëra punëtorë dhe familjet e tyre të shkatërruara dhe pa të ardhura.

“Fryma e bujarisë dhe  ndihmat që ai i ka dhënë të tjerëve gjatë jetës së tij janë  legjendare. Këto dhurime janë frymëzuar prej tij, “përfunduan ata.

Dhurimet për në New York do të ndihmojnë qindra punonjës të Broadway që aktualisht janë pa punë. Për më tepër, përfaqësuesit e pasurisë janë duke u përgatitur për MJ Musical më vonë këtë vit. “Me çdo ditë që teatrot mbeten të errëta, profesionistët e argëtimit dhe të artit interpretues përballen me sfida të papara dhe të menjëhershme,” tha Tom Viola, drejtori ekzekutiv i Broadway Cares / Equity Fights AIDS. “Ky dhurim tepër bujar nga Michael Jackson Estate do të sigurohet që ata që punojnë në skenë, në prapaskenë dhe në prapaskenë të marrin një kujdes shëndetësor, ndihmë financiare urgjente dhe këshillime gjatë krizës dhe pas kësaj krize.”

Donacionet nga pasuritë e Michael Jackson do të ndihmojnë në sigurimin e 300,000 vakteve ushqimore për ata që kanë nevojë në Nevada.
“Para pandemisë, 1 në 8 persona në Nevadan Jugore jetonte në një familje të pasigurtë nga ana ushqimore dhe ai numër do të rritet në mënyrë eksponenciale me zhvendosjen e mijëra punëtorëve në komunitetin tonë. Faleminderit përfaqësuesve të pasurive të Michael Jackson për përpjekjet për të ndihmuar fëmijët, familjet, veteranët dhe qytetarët e moshuar që mund të kenë nevojë për ndihmë tani më shumë se kurrë, ”  tha Michelle Beck.

©Tatani/GotaNews


TË NGJASHME