HomeSport

Përfundimi i stadiumit, Rama publikon pamjet

arena-kombetare27

Kryeministri i vendit, me anë të një postimi në rrjetin e tij social “Facebook” tregon pamje nga përfundimi i stadiumit kombëtar dhe uron të gjithë brezat.

Nevoja për ndërtimin e një stadiumi kombëtar dinjitoz ka qenë e hershme. Por buxheti i varfër i Shqipërisë e mbante projektin thjesht një ëndërr të pamundur për tu realizuar. Deri tre vjet më parë. Në vitin 2015, qeveria vendosi që Arena Kombëtare të ndërtohet me koncesion nga fondet e privatit.

“U KRY. TA GËZOJNË BREZAT. #FORCASHQIPËRIA”, shkruan kryeministri

Më poshtë, pamjet e postuara nga kryeministri Rama:

arena kombetare29
arena kombetare28
arena kombetare26
arena kombetare25
arena kombetare24
arena kombetare23
arena kombetare22
arena kombetare21
arena kombetare20
arena kombetare19
arena kombetare18
arena kombetare17
arena kombetare16
arena kombetare15
arena kombetare14
Dhomat e zhveshjeve, Arena Kombetare
Dhomat e zhveshjeve, Arena Kombetare
Dhomat e zhveshjeve, Arena Kombetare
Dhomat e zhveshjeve, Arena Kombetare
Dhomat e zhveshjeve, Arena Kombetare
Arena kombetare, korridoret
arena kombetare7
arena kombetare6
arena kombetare5
arena kombetare4
arena kombetare3
arena kombetare2
arena kombetare1

TË NGJASHME