HomePolitikë

Përfundon takimi Rama-Kostelancik

Ka përfunduar takimi mes kryeministrit Edi Rama dhe drejtorit ri për Europën Qendrore e Jugore në Departamentin Amerikan të Shtetit, David Kostelancik.

Ky takim mes shefit të  qeverisë  shqiptare dhe zyrtarit të lartë të DASH ka zgjatur  rreth 100 minuta.

vijon…


TË NGJASHME