HomePolitikë

Përgjimet, biseda e drejtorit të MB me një numër të paidentifikuar: Nëse nuk duan…

Zyrtari Arben Keshi, drejtor pranë Ministrisë së Brendshme flet me një person me numrin e telefonit 0685922860 dhe ata së bashku shihen tek bëjnë pazar për blerje votash.

Në një moment, personi që ka numrin e telefonit me në fund 860 i thotë Keshit se një votues nuk pranoi të shesë votën për 30 mijë lekë të vjetra. Ndërsa, përgjigja e tij është “të shkojë te PD”.

Arben Keshi: Ku je zhdukur

Numri 0685922860: A u lodhe?

Arben Keshi: Ku shkove?

Numri 0685922860: Jam te Tasia, këtu poshtë.

Arben keshi: Ku?

Numri 0685922860: Tasia

Arben Keshi: Ku?

Numri 0685922860: Tasie Lleshi
Arben Keshi: Çfarë thotë?

Numri 0685922860: Nuk do ai Refiku

Arben keshi: Mirë
Numri 0685922860: Ai tha te 30, por 30 nuk mundem…

Arben keshi: Po leje, nëse nuk i duan leje, të shkojnë te PD-ja.

Numri 0685922860: Okej, dakord.


TË NGJASHME