HomePolitikë

Përgjimi/ “Kryetari i FRD me gjithë njerëzit e tij votuan për Sheferedin Shehun”, Imer Lala…

Në përgjimin numër 6 të Bild, zbardhet biseda midis Imer Lalës dhe një personi tjetër në zonë ku thuhet se kryetari i Partisë Fryma e Re Demokratike ka votuar për kandidatin e Partisë Demokratike, Sherefedin Shehu. Lala dëgjohet në bisedë duke e sharë.

Përgjimi 7 on Vidnews.

Përgjimi numër 6. I panjohuri: Hë bos, si të kam? 

Imer Lala: Naqeta!

I panjohuri: A je mirë? 

Imer Lala: Mirë si je ti? 

I panjohuri: Kryetari i FRD-së me gjithë njerëzit e vet për Sheferedin Shehun.

Imer Lala: Jo nuk është e vërtetë. 

I panjohuri: Po kontrollova para 20 minutash.
Imer Lala: 
Mos u tall? 

I panjohuri: Për kokë të fëmijëve, kam ato që kuptohen. 

Imer Lala: Do ia q… robt e shpisë. 

I panjohuri: Po ia kontrollova unë, se pata lënë një njeri aty. 5 veta kanë qenë tu votu, pyeti të gjithë dhe të 5 kanë votuar për Sherefedinin. 

Imer Lala: Edhe djali i vetë, kështu? 

I panjohuri: Po. 

Imer Lala: Do ta marr në telefon atë halen. Unë ia q…. Kur erdha atje sipër, e thirra. I thashë të shkoj te shtabi edhe të takoj Rremin. Për këto e kupton shqipen apo jo? Se më tha dhe Hasan Begu njëherë shife atë m.tin se çfarë do bëjë. 

I panjohuri: Po jo mor e konfirmova tani. Para 20 minutash ka votu. 

Imer Lala: Ohhh… ia q…. motrën

I panjohuri: Hajt mos e vrit mendjen. Mos u shqetësoni.

Përgjimi numër 8

Imer Lala bisedon në telefon me numrin 0682300268. Personi e pyet nëse mund ti kthejë kartat e identitetit një votuesi, pasi siç thotë ai ka mbaruar punë me to.

0682300268: Vëlla.

Imer Lala: Çfarë bëre?

0682300268:  Sefki Xhurra, t’ia jap ato kartat apo mos t’ja jap?

Imer Lala: Jepja, jepja.

0682300268: T’ja jap? Ok. Kam mbaru punë me të por a t’ja jap kartën unë?

Imer Lala: Jo jo.


TË NGJASHME