HomeShowbiz

Përputhen/ Jasmina dhe Erlindi “shkrihen” në dëborë

Në puntatën e parë të kësaj jave në programin “Përputhen” u transmetua takimi i Erliindit dhe Jasminës, i cili edhe pse u bë në borë ishte shumë ‘i nxehtë’.

Të gjithë e kemi parë afrimitetin që Jasmina ka me Andin, një nga djemtë e tjerë konkurrentë ku dhe është puthur me Andin dhe ka shprehur pëlqimin e saj ndaj tij por mund të themi se edhe takimi me Erlindin la shumë për të thënë.

Biseda në studio:

Erlindi O sa e mirë të vika, vajza ka nevoja vetëm për parfum

Jasmina: Po hë Erlind na shkunde na tunde, na freskove.

Erlinid: Seriozisht e ke me ato zgjedhjet

Jasmina: Po ti ke ndenjur urtë…

Erlindi: Hajde të ngroh pak, je bërë shumë e bukur sot, se tani po të shoh më mirë. Po më pëlqen shumë ky takimi.

Erlindi: Takimi i parë ishte surprizues, po e prisja kontaktin fizik me Jasminën.

Mevlani: A ke pëlqim apo e bën për inat?

Erlinid: Nëse Jasmina s’do donte s’do kishte ndodh gjë.

Arjani: Erlindi ishte më i dhënë në këtë takim, duket që ka pëlqim këtu. S’mdendoj që ka qenë për xhelozi. Sikur kishte eksitim mes jush.


TË NGJASHME