HomeLifestyle

Përse kemi nevojë të biem në dashuri

Ndoshta jeni duke e shijuar jetën tuaj me normalitetin e saj mirëpo papritur vjen një ditë dhe e gjeni veten marrëzisht të dashuruar.

Kështu duket se jeta juaj është tronditur dhe jeni duke jetuar në dy botë krejtësisht të ndryshme.

Mirëpo këto janë disa nga arsyet se pse kemi nevojë të biem në dashuri:


Dashuria na mëson empatinë.


Dashuria na jep durim.

Na tregon rëndësinë e të qenit të sjellshëm.

Dashuria është shtyllë e motivimit.

Na ndihmon ta kuptojmë më mirë veten.

Na mëson të falim.

Dashuria në bënë më të fortë.


TË NGJASHME