HomePsikologji

Përse një mashkull i vërtetë asnjëherë nuk e tradhton femrën që dashuron

Disa njerëz besojnë se çdo mashkull tradhtonlidhje. Kjo mund të jetë e vërtetë për disa meshkuj, por nuk bën të bëhet ky përgjithësim.

Realiteti është se një mashkull i vërtetë asnjëherë nuk e thyen besimin e personit për të cilin ka ndjenja. Të vetmit njerëz që e thyejnë këtë besim janë djemtë që nuk janë të gatshëm të bëhen meshkuj.

Madje, më poshtë ju sjellim disa arsye se përse meshkujt e vërtetë asnjëherë nuk e tradhtojnë femrën që e dashurojnë.

Mashkulli i vërtetë e vlerëson atë që e ka
Gjëja më budallaqe që mund ta bëjë dikush është të kërkojë dikë tjetër kur veçse ka diçka të mahnitshme.  Një mashkull i vërtetë e vlerëson lartë praninë e partneres dhe e di se nuk i nevojitet askush tjetër.

Nuk do ta lëndonte kurrë partneren e vet
Kur një mashkull i vërtetë dashuron, ai dashuron thellësisht. Ai kujdeset për partneren dhe e mbron atë. Gjëja e fundit që do ta bënte një mashkull i vërtetë është ta lëndonte personin për të cilin ndien.

E vlerëson një lidhje të vërtetë
Mashkulli i vërtetë dëshiron lidhje të fortë me dikë, jo vetëm kënaqësi momentale.

Mendon para se të veproj
Është lehtë të bëni gjëra për të cilat pendoheni nëse asnjëherë nuk mendoni paraprakisht. Faktikisht, këtë gjë shumë meshkuj ende nuk e kanë mësuar. Vetëm meshkujt e vërtetë e dinë se duhet të mendojnë se çfarë në të vërtetë duan para se të zgjedhin të marrin ndonjë veprim.


TË NGJASHME