HomeGota Kuqe

Seksi me dhendrin

Përshëndetje, po bëj seksin më të mire në jetë me dhëndrin.

Ish-burri im dhe unë u divorcuam 10 vite më parë kur vajza jonë ishte 5 vjeçe. Ai u zhvendos ne nje qytet tjeter  dhe une vazhdova ta rris e vetme vajzën. Pas shume vitesh dhe vuajtjesh te njepasnjeshme arrita ta rris dhe ta sjell vajzen ne nje moshe kua jao u martua me dashurine e jetes se saje.

Vajza është fëmija im i vetëm kështu që kemi qenë gjithmonë shumë të afërta me njëra-tjetrën. Jam 47 vjeçe dhe kam pasur disa marrëdhënie, por ia kam dedikuar kohën time kryesisht vajzës sime. Ajo u martua 5 vjet më parë me një djalë të bukur, por një vit më parë ajo u aksidentua dhe tani vajza ime ka mbetur e paaftë për të lëvizur. Vajza ime ka nevojë për kujdes 24 orë dhe e ndaj këtë me dhëndrin, i cili është 26 vjeç. Pas aksidentit vura re se dhëndri ishte i irrituar dhe nuk e prekte vajzën time. E kështu një pasdite vonë nisa bisedën me dhëndrin, vajza normal nuk ishte aty. Nisi të më hapej. U zbras tek unë, duke thënë se vajza ime nuk është fare në gjendje të bëjë seks me të. E për këtë fakt ai ndjehej keq. I vura krahët përreth për ta ngushëlluar dhe papritur nisëm duke u puthur. Nuk mund ta ndalonim veten dhe bëmë seksin më të mahnitshëm. Kjo ka vazhduar për një vit dhe kjo është e vetmja mënyrë që ne mund të trajtojmë situatën. Do të thotë që dhëndri im nuk do ta braktisë kurrë vajzën time dhe së bashku ne gjithmonë mund të jemi atje për të gjitha nevojat e saj. Unë e di se ai e do vajzën time, por ai më do me shume mua dhe unë e dua atë. Kjo nuk do të kishte ndodhur nëse vajza ime do të ishte mirë. Unë nuk mund t’i them askujt për ne, por seksi është më e miri që kam pasur ndonjëherë pasi ai eshte nje hamshor i vertete ne krevat.


TË NGJASHME