HomeModa

Pesë ngjyrat më të popullarizuara për vitin 2019

Këto ngjyra do të mbisundojnë rrugët në vitin 2019!

Ngadalë po shkojmë drejt sezonit të ri i cili na sjell trenderinj, mirëpo edhe paletë të re ngjyrash!

Ngjyrave të cilat secila vajzë që ka stil do të duhej t’i ketë në gardërobën e vet.

Në të vërtetë, pos ngjyrave të errëta, në vitin 2019, në rrugë do të sundojnë edhe ato më të guximshmet – e trëndafilta dhe e verdha. E zeza, këtë herë nuk është në listën e ngjyrave më të popullarizuara për 2019-n.

Ja cilat janë ngjyrat trend që duhet t’i keni patjetër:

Ngjyra mustardë

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ngjyra e ullirit

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ngjyra e gështenjës

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ngjyra e trëndafilit të errët

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ngjyra e kaltër mbretërore

 


TË NGJASHME