HomeShëndeti

Pesë ushtrimet fizike për vithe të përsosura

Padyshim se vithet e përsosura dhe këmbët e mira janë pjesët e trupit të cilat çdo femër dëshiron t’i ketë.

Nëse këtë stinë të verës dëshironi t’u lini përshtypje tjerëve – femrave e meshkujve – me format tuaja trupore, në veçanti me vithe, atëherë duhet të filloni të bëni ushtrime fizike.

Me përsëritjen e përditshme të ushtrimeve të mëposhtme, pas dy apo tre muajve rezultatet do të jenë të mahnitshme dhe ju do t’i keni vithet që gjithmonë i keni ëndërruar.

1: Këto janë ushtrimet më të mira për vithe si të Kim Kardashianit.

2: Të qenit ëngjëll i Victoria’s Secret nuk është gjë e lehtë. Këtë jua dëshmojnë edhe ushtrimet e mëposhtme të cilat ato i bëjnë për të pasur të pasme të mira.

3: Baza e çdo ushtrimi të mirë për vithet tuaja janë ushtrimet squat.

4: Ju mund të bëni edhe pilate për të pasme dhe kofshë të mira. Këto ushtrime zakonisht bëhen me intensitet të ngadaltë, por me më shumë përsëritje.

5: Trajnerja e fitnesit alisha Mari tregon se si duhet t’i përshtatni ushtrimet fizike në bazë të formës së vitheve që e keni. Ka katër forma bazike të vitheve, prandaj shikojeni se cilat ushtrime ju përshtaten më së shumti.


TË NGJASHME