HomeModa

Pesë vende magjepsëse për dasmë përrallore

Dasma është një prej kujtimeve të paharrueshme që do t’ju përcjellë gjatë tërë jetës.

E pasi që është një përjetim kaq i rëndësishëm, pse të mos jetë diçka shumë unike, një dasmë si në përrallë të cilën çdo kush do ta kishte zili?

Për çiftet që duan të udhëtojnë dhe të kenë një martesë në një vend të largët,  destinacionet ekzotike janë një përvojë plotësisht ndryshe nga ato që jemi mësuar të shohim dhe padyshim janë një zgjedhje e për të cilën nuk do të pendoheni.

Imagjinoni plazhet me ujë kristal të pastër, rërën e bardhë, gurët vullkanik mahnitës dhe një dekor me lule tropikale, e pikërisht në këtë ambient imagjinoni edhe veten në ditën më të rëndësishme të jetës tuaj. A nuk është magjike?

Duke shpalosur vende të ndryshme këto më poshtë konsiderohen disa prej më të bukura në botë për të kurorëzuar martesën tuaj.


TË NGJASHME