HomeUdhëtime

Pica, pasta dhe verë e mirë?! Ja ku mund ti gjeni

Pica, pasta, akullore, verë e mirë dhe një arkitekturë brilante.

Po flasim për Italinë e cila është renditur këtë vit si destinacioni i parë më i preferuar në botë, ku të gjithë duan të shkojnë, shkruan “Travel and Leisure”!

Lista e vendeve përrallore që mund të vizitoni në Itali është e gjatë, mirëpo disa nga më të bukurat keni mundësinë që t’i shihni më poshtë.

Romë

Venecia

Milano

Toskana


TË NGJASHME