HomeShëndeti

Piercing në gjuhë? Një zakon që duhet ta harroni që tani

Para se të merrni vendimin të keni një piercing në gjuhë, është e rëndësishme të dini që ky vendim bart disa risqe, përveç dhimbjes që do të ndjeni!

-Infeksione bakteriale. Nëse infeksioni nuk mbahet nën kontroll, mund të përhapet në gjithë trupin.

-Mund ta kaloni në rrugët e frymëmarrjes. Nëse shkon në aparatin tretës, mund ta dëmtojë atë për shkak të këndeve të mprehta.

-Dëmtohen mishrat e dhëmbëve

-Rrezikoni buzëqeshjen tuaj

-Erë e keqe e gojës

-Aftësi e penguar e të folurit. Diçka e huaj në gjuhë është e mjaftueshme për t’ju penguar aftësinë e të folurit rrjedhshëm.

-Nerva të dëmtuara. Mund të shkaktohen probleme serioze që zgjasin për gjithë jetën si paaftësi për të folur dhe për të perceptuar shijet e ushqimit.

-Gjithashtu lëvizja e gjuhës, mund të jetë e limituar.


TË NGJASHME