HomeShëndeti

Pini sa më shumë lëng banane

A keni menduar ndonjëherë se sa të mira janë bananet për ju dhe se sa mënyra të përdorimit mund të këtij fruti mund t’i keni për të përfituar nga vitaminat e shumta që ka.

Lëngu i bananes është edhe një ushqim mjaft i mirë për flokët e dëmtuara dhe për lëkurën e thatë.

Është një nga frutat më të gjithanshme që është e mbushur me ushqyes që janë esencialë për trupin tuaj.

Ky lëng ka një sërë përfitimesh:

Tretje më e mirë

Rregullon stresin

Ndihmon në shtimin e energjisë

Rrit fuqinë e trurit

E pasur me antioksidantë


TË NGJASHME