HomeUdhëtime

Piramida e Luvrit, hoteli me i ri në Paris

Tashmë ju mund të flini në piramidën e Luvrit në Paris, Francë. Piraminda e Luvrit ndodhet shumë pranë muzeut.

Image result for Louvre Museum
Piramida e Luvrit tashmë është bërë pjesë e kompanisë turistike A?i?r?b?n?b? . Për herë të parë ju mund të bëni prenotimet në A?i?r?b?n?b? dhe mund të kaloni një natë. Ju mund të qëndroni në piramidë, e cila është prej xhami dhe në brendësi ndodhet një krevat.
Image result for Louvre Museum
Tashmë është e mundur të flini në piramidën e Luvrit.
Image result for mona lisa
Do keni mundësi gjithashtu të shikoni edhe pikturën e Mona Lisës.
Image result for louvre
Mund të qëndroni edhe në dhomën e ngrënies.
Image result for Louvre Museum
Ndërkohë që mund të vizitoni edhe apartamentin e Napoleonit të tretë.
Image result for brutalist architecture
Piramida e Luvrit feston 30 vjetorin e krijimit. Muzeu i Luvrit është ndërtuar në 1793, më pas u mbyll në 1796 për pesë vite. Piramida e Luvrit, e cila ndodhet pranë muzeut u ndërtua në 1989 dhe ka mirëpritur vitin e kaluar 10.2 milion turistë.
Image result for pyramid of louvre airbnb
Ju mund të kaloni një natë të mrekullushme në piramidën e Luvrit. Fasada e piramidës është krejtësishtë prej xhami.

TË NGJASHME