HomeLajmi i Fundit

Plás shèrri në búrgun grek! Shqiptari bën për spítal një rumun

Búrgu Nafpalio i Greqisë është trazuar nga një shèrr i rèndë, ku i përfshirë ishte një shqiptar. Mediat greke rapotojnë se shqiptari ka súlmuar një rumun 39-vjeçar. Ky i fundit kishte ‘rënë’ në búrg për shkak se kishte vrrë gruan e tij.

Shqiptari i egërsuar ka góditur rëndë rumunin, i cili është nisur me urgjencë drejt spítalit për të marrë ndihmë mjekësore për shkak të plágëve të rënda. Mjekët tregojnë se rumuni ishte dëmtúar brútalisht dhe ps mjekimit të tij, është rikthyer në búrg, por larg qelísë së shqiptarit. Në fakt shërret mes të dënúarve në këtë búrg janë të zakonshme, raportojnë mediat vendase.


TË NGJASHME