HomeLajme

”Po”, albumi i ri që Andrea Bocelli do të publikojë më Tetor

Dymbëdhjetë këngë dhe katër këngë bonus që kujtojnë dashurinë, familjen, besimin dhe shpresën. Është ‘”Po” albumi i ri që Andrea Bocelli do të publikojë më 26 tetor në mbarë botën. Tenori i madh kthehet në botimin e teksteve origjinale pas 14 vjetësh nga “Andrea”. Ai do të dalë në më shumë se 60 vende dhe shtatë gjuhë dhe ka këngë të jashtëzakonshme, përfshirë Ed Sheeran, Dua Lipa, Josh Groban, Raphael Gualazzi dhe është edhe djali i tij Matteo në albumin e tij të debutimit diskografik.

I publikuar në italisht, gjermanisht, anglisht, spanjisht, frëngjisht, rusisht dhe kinezisht “Po” e sjell Andrea Bocelli në skenën diskografike botërore nën prodhimin e legjendës Bob Ezrin.

“Ky është një album që më ngjan shumë, reflekton ndjeshmërinë time, vlerat në të cilat besoj dhe dua të komunikoj”, – tha tenori. “Mendoj se është e rëndësishme që këngët të përcjellin vlera pozitive: një fletë mund të jetë pak a shumë i lumtur, pak a shumë reflektues, por unë mendoj se gjithmonë duhet të ofrojë mjete konstruktive, për jetën, për të mirën dhe kurrë për të kundërtën”.

 

 


TË NGJASHME