HomeModa

Po përhapet me shpejtësi, trendi më i ri i tatuazheve

Tatuazhet duket se i ndajnë njerëzit në dy grupe. Nëse jeni në rradhët e atyreve që i pëlqejnë, fati juaj është i shkruar në yje dhe këto të fundit ju tregojnë mësë miri se çfarë duhet të pikturoni në trup, pasi çdo tatuazh i përshtatet personalitetit  Gjatë vitit 2019 është vënë re një trend i cili po përhapet me shpejtësi. Bëhet fjalë për tatuazhet e veshit, të cilët janë duke zëvendësuar piercing. Në vend të shpimit të veshëve njerëzit kanë zgjedhur të bëjnë tatuazhe minimaliste në vesh dhe duken super.

Më poshtë po ju tregojmë disa ide që do ju bëjnë të lini menjëherë takim tek tatuatori.TË NGJASHME