HomeSociale

Polakët “pushtojnë” Durrësin/ Fluksi do vijojë edhe gjatë shtatorit

Me fundin e gushtit nuk po ikën vapa por as turistët. Fluksi  i turistëve pritet të vazhdojë edhe gjatë shtatorit. Polakët kanë qenë të pranishëm gjatë gjithë sezonit dhe ata vazhdojnë të vijnë në Durrës edhe pse sezoni veror është drejt fundit.

Agjencitë turistike polake thonë se 8 avionë me turistë charter, vijnë  çdo ditë në Shqipëri me turistë. Shumica e tyre vijnë për herë të parë, por nuk mungojnë të as të rikthyerit që joshen nga natyra, ushqimi apo mikpritja. Fluksi e të huajve është në rritje për shkak të paketave turistike që ofron qyteti i Durrësit./tch


TË NGJASHME