HomeLajmi i Fundit

Policia merr një sërë masash ligjore: Çdo armë gjahu që nga 93′ të regjistrohet, ja arsyeja (DOKUMENTI)

Gjatë ditës së sotme policia ka marrë disa masa mjaft të rëndësishme lidhur me regjistrimin e të gjitha armëve të gjahut.

Sipas një dokumenti të shpërndarë, kërkohet identifikimi i të gjithë shtetasve që janë pajisur me këto armë që nga viti 1993.

Një gjë e tillë kërkohet pasi shumë prej këtyre personave kanë ndryshuar vendbanime dhe janë larguar jashtë vendit.

Sipas policisë, armët e gjahut duhet të regjistrohen në regjistrin elektronic SIMA.


TË NGJASHME