HomeSociale

Policia thirrje drejtuesve të mjeteve: Mund të jetë udhëtimi i fundit për ju!

Në sajë të ruajtjes së sigurisë në rrugë, policia Rrugore e Tiranës ka ndërmarrë një aksion gjatë fundjavës për ndëshkimin e drejtuesve të mjeteve ‘rebelë’.

Kështu, gjatë një kontrolli të ushtruar në të gjitha akset urbane dhe interurbane të kryeqytetit ë Tiranë, policia ka konstatuar se shumë drejtues mjetesh dhe motomjetesh e trajtojnë rrugën si pistë, ndërsa mjetin si avion, duke u ekspozuar ndjeshëm ndaj rrezikut për t’u përfshirë në aksidente.

“Vijon aksioni i Policise Rrugore i shtrire ne te gjitha rruget urbane dhe interurbane te kryeqytetit, ku nga kontrollet policore, me radar dhe me drager rezulton se shume drejtues mjetesh dhe motomjetesh e trajtojne rrugen si piste ? ndersa mjetin si ?, duke u ekspozuar ndjeshem ndaj rrezikut ?, per tu perfshire ne aksidente rrugore, te cilat per shkak te shpejtesise, nivelit te alkoolit ne frymemarrje dhe menyres agresive ne drejtim, mund te jene edhe udhetimi i fundit per ta.

#FundjavePerTeFestuar
#StopAlkoolitNeTimon
#????”, thuhet në mesazhin sensibilizues të policisë.


TË NGJASHME