HomeLajme

Poligami me 13 gra, shtatzën në të njëjtën kohe të 13-a

Ky burrë në Indi, momentalisht ka 13 gra. Por më interesante është ajo që secila prej tyre është shtatzën në të njëjtën kohë

Ata thonë se nuk kanë mospajtime mes vete dhe se jetojnë të lumtur, sepse janë si një familje  e madhe dhe e lumtur.

Në Indi, martesat poligame janë diçka shumë normale dhe shumë njerëz e praktikojnë këtë gjë, por asnjëherë më parë nuk kishte ndodhur që një burrë të ketë 13 gra dhe të gjitha përnjëherë shtatzën.


TË NGJASHME