HomePolitikë

Presidenti Meta ironizon numërimin e 30 qershorit

Presidenti Ilir Meta ka vijuar komentet  tallëse për procesin e numërimit të 30 qershorit.

Ai ka postuar në faqen e tij të Facebook një koment të një qytetari, i cili sipas tij i jep “shpjegim shkencor” shumimit të votave në kutinë e numërimit.

Qytetari i identifikuar si Soni Dako ironizon numërimin duke thënë se: “kanë bërë seks votat me njëra-tjetrën brenda kutive të votimit dhe janë shumuar”.

Këtë postim Meta e shoqëron me një buzëqeshje, duke i uruar qytetarëve një të dielë sa më relaksusese.

“Të dashur miq! Duke ju uruar një të diele sa më relaksuese e çlodhëse ju ftoj të gjithëve të gjeni një shpjegim shkencor të shumimit të votave mbi numrin e pjesëmarrësve të votimeve të 30 qershorit!”, shkruan Presidenti.

Meta-seksi
meta-kutive-votimi

TË NGJASHME