HomePolitikë

Presidenti ndërpret vizitën në Azerbaxhan, kthehet në Tiranë

Presidenti i Shqipërisë Ilir Meta ka ndërprerë vizitën në Azerbaxhan dhe është kthyer në Tiranë 1 ditë para parashikimit.

Mesojmë se Presidenti i Republikës ka ndryshuar  axhendën e tij dhe është kthyer brumjen e djeshme nga Azerbaxhani ku ndodhej per nje vizite zyrtare.

Aktualisht Presidenti ndodhet në zyrë duke ndjekur nga afër situatën, kanë bërë të ditur mediat.


TË NGJASHME