HomeShowbiz

Princ Harry dhe Meghan Markle presin femijen e pare

Princ Harry dhe Megan Markle do të presin në jetë fëmijen e parë. Lajmi është bërë zyrtar nga familja mbretërore në “Twitter”.

Në pranverën e vitit 2019 pritet të sjellin në jetë fëmijën e parë dhe për këtë duket se janë shumë të lumtur.

Ata shprehen se janë shumë të lumtur ta ndajnë me publikun këtë gëzim në jetën e tyre dhe

vlersojnë mbështetjen që kanë marrë nga njerëzit në mbarë botën.


TË NGJASHME