HomeShowbiz

Princi Harry: Fëmija i parë dua të jetë…

Meghan Markle dhe Princi Harry javën e shkuar ishin në Australi, ku vizituan familjen mbretërore.

 Pallati Kensington njoftoi se ata presin fëmijën e parë në pranverë, disa orë para se ata të mbërrinin.
Pallati njoftoi gjithashtu se Dukesha do të reduktonte axhendën e saj.
Vetëm të djelën ajo mori pjesë në dy aktivitete.

 

Në aktivitet ishte një grua e pranishme dhe tha se shpresonte që fëmija të jetë vajzë, dhe Herri u përgjigj: “Edhe unë”, biseda u publikua në Instagram dhe po bën xhiron e botës.


TË NGJASHME