HomeLajmi i Fundit

Prishet hoteli në Durrës

Durrësi është vendi që është prekur më shumë nga tërmeti i ditës së martë i cili la edhe 51 viktima dhe mbi 900 të plagosur.

Pas tërmetit ka filluar edhe kontrolli për banesat të cilat janë të pabanueshme dhe ka filluar prishja e tyre.

Momentalisht po prishet hotel “Vila Verde”


TË NGJASHME