HomeLajme

Probleme me pasurinë, shkarkohet nga detyra kryetarja e gjykatës në Shkodër

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit ka shkarkuar nga detyra kryetaren e gjykatës administrative në Shkodër, Valbona Durraj. KPK konstatoi se Durraj nuk i kishte deklaruar burimet e pasurive të saj, ndërkohë që ngriti dyshime se ajo kishte kryer vepra penale, përfshirë evazion fiskal dhe ndërtim pa leje.

Gjyqtarja shpjegoi se në analizën financiare të KPK-së për periudhën 2004-2010 është kryer përllogaritje e gabuar e të ardhurave të përfituara nga paga e saj si gjyqtare, pasi ka pasaktësi për vitin 2007.


TË NGJASHME