HomeSociale

Prokurori Cena heq dorë nga gara për SPAK

Prokurori Shkëlzen Cena ka paraqitur pranë KLP kërkesën për t’u tërhequr nga gara për Strukturën e Posaçme Antikorrupsion (SPAK), pa bërë të ditur arsyet.

Ndërkohë pas kërkesës së tij, këshilli e miratoi atë me 10 vota pro.

Sakaq, Komisioni i Karrierës në KLP paraqiti një relacion për mënyrën si do të veprohet me caktime të përkohëshme para krijimit të KLP-së dhe hapat që duhen ndërmarrë në vijim.


TË NGJASHME