HomePolitikë

Prokuroria e Tiranës shkresë bashkisë dhe policisë

prokuroria

Një ditë pasi nisi hetimin për ndërtesat e dëmtuara nga tërmeti i 26 nëntorit, Prokuroria e Tiranës iu është drejtuar me një shkresë bashkisë dhe policisë, duke i urdhëruar të mos bëjnë asgjë veprim pa miratimin e prokurorëve.

“Na vini në dispozicion listën e objekteve të dëmtuara. Procedimi penal nr 89. 6 ditë pas kësaj shkrese si policia dhe bashkia nuk kanë raportuar asnjë informacion në Task Forcën e prokurorisë për objektet e dëmtuara.

Për çdo lloj situate në të cilën është konstatuar dëmtim dhe është vendosur prishja e ndërtimit, të njoftohet paraprakisht Prokuroria, e cila vë në dispozicion grupin hetimor me qëllim kryerjen e hetimeve”, thuhet në shkresën, që mban firmën e drejtueses së Prokurorisë së Tiranës, Elisabeta Imeraj.


TË NGJASHME