HomeSociale

Prokurorja e shkarkuar nga Vettingu kërkon largimin e dy anëtarëve të KLP

Ish-prokurorja dhe ish-anëtarja e KLP, Antoneta Sevdari, me dy letra drejtuar Operacionit Ndërkombëtar të Monitorimit, kërkon fillimin e procedimit disiplinor dhe mbarimin e mandateve të dy anëtarëve të Kolegjit të Posaçëm të Apelimit, Ardian Hajdarit dhe Luan Dacit.

Në kërkesat e saj, ajo argumenton se dy prej anëtarëve të KPA që dhanë edhe vendimin për shkarkimin e saj kanë qenë figura të papërshtathsme për të dhënë atë vendim.

Sipas saj, vërtetohen kushtet e pazgjidhshmërisë dhe të papajtueshmërisë në ushtrimin e funksionit./tch


TË NGJASHME