HomeSociale

Propozimi i Ramës për studentët: Kush sjell provë për presion korruptiv, merr …

Kryeministri Edi Rama thotë se ka ardhur koha për një përshkallëzim të ri kundër korrupsionit ndaj edhe ka menduar një formë nxitje që cdo student “denoncues që sjell provë për presion korruptiv nga kushdoqoftë, zeron tarifën e merr bursë njëvjeçare”!

Postimi i Ramës në Twitter:

“Koha për një përshkallëzim të ri kundër korrupsionit! Po punojmë për një program nxitjeje kundër heshtjes dhe denoncimit me provë abuzuesit. Një ide në diskutim është: Çdo student denoncues që sjell provë për presion korruptiv nga kushdoqoftë,zeron tarifën e merr bursë njëvjeçare!

70178820_10156995257351523_4614849699927556096_n

TË NGJASHME