HomePolitikë

Protesta e opozitës, reagon Presidenti Meta

Kreu i shtetit, Ilir Meta ka reaguar para nisjes së protestës së opozitës, teksa thekson se ajo duhet të jetë paqësore dhe larg çdo akti dhune.

Meta në reagimin e tij thekson se zgjidhja e krizës politike do të vij vetëm përmes dialogut dhe bashkëpunimit.

DEKLARATË E PRESIDENTIT TË REPUBLIKËS SH.T.Z. ILIR META

Presidenti i Republikës Sh.T.Z Ilir Meta çmon se e drejta për të protestuar është e drejtë themelore dhe jetike për demokracinë.

Presidenti Meta thekson rëndësinë që protesta e sotme e Opozitës së Bashkuar të jetë tërësisht paqësore, larg çdo akti dhune, si dhe u bën thirrje protestuesve të vetëpërmbahen dhe të përqendrohen në kauzën për zgjedhje të lira dhe të ndershme.

Presidenti i Republikës beson se zgjidhja e krizës do të vijë vetëm përmes dialogut dhe bashkëpunimit, dhe se ai do të vazhdojë pandërprerë përpjekjet e tij në këtë drejtim.


TË NGJASHME