HomeSociale

Protesta e opozitës/ Zv.kryeministri provokon me foto

Zëvendëskryeministri, Erion Braçe ka publikuar disa foto të Parkut të Liqenit në kryeqytet, ku sipas tij janë grumbulluar të gjithë qytetarët e Tiranës dhe jo në mitingun e opozitës.

Sipas Braçes nëse nuk shikoni asnjë “tiranas” në miting, ata sipas tij kanë zgjedhur Parkun e Liqenit.

“LIVE: TIRANA ZGJEDH #PARKUNELIQENIT!

Nuk shihni tiranas ne miting? JA KU ESHTE POPULLI I TIRANES!”, shkruan Braçe.

brace=protesta11
brace=protesta1
brace=protesta
60946942_10218334845824601_3506072144066904064_n
61047603_10218334903946054_7428678956758335488_n
60871649_10218334968387665_4322252085065154560_n
916841de-b9c7-44fa-929e-b84b43686536
balona
ed41bd99-ad0a-4897-bbf9-7bae82fde8e6
d45f36bf-b60c-4b61-beee-80d3683641b5
f5e8d211-88fd-4235-9916-9b8eb80b9f08
c64ab7f9-6df1-49cb-8fd9-9ba6a99d8958
0cdde810-77fb-4073-a830-907154973c7f
f08e2c77-be5e-441a-b8e2-d009ec9b204d
protesta25maj (3)
protesta25maj (1)
protesta25maj (2)
protesta25maj (4)


TË NGJASHME