HomePolitikë

Protestat/ Vënie zjarri edhe në Dibër

Protesta e opozitës po zhvillohet në këto mnomete edhe në qarkun e Didrës, ku shumë anëtarë, qytetarë dhe simpatizantë kanë bllokuar rrugët, ndërsa vijojnë të djegin goma mjetesh.

Ata bëjnë thirrje “Rama Ik”. Bllokimi i rrugëve kryesore nga opozita e bashkuar po ndodh aktualisht në të gjithë Shqipërinë.

Përfaqësuesit e opozitës janë shpërndarë nga veriu në jug dhe po qëndrojnë në krah të qytetarëve duke kërkuar largimin e kryeministrit Edi Rama.


TË NGJASHME