HomePolitikë

Protestuesit në Fier përplasen me policinë, në Berat digjen goma

Konfliktet mes protestuesve dhe policisë kanë filluar tashmë.

Protestuesit në Fier kanë çarë kordonin e policisë për të vazhduar rrugën. Ata i bëjnë thirrje policisë që të hapin rrugën dhe të mos pengojnë qytetarët të protestojnë.

Ndërkohë, në Berat protestuesit e opozitës kanë nisur të djegin goma.

Protesta e opozitës në qarkun Berat po zhvillohet në aksin Berat-Ura Vajgurore.


TË NGJASHME