HomePolitikë

Protestuesit para Ministrisë së Brendshme: “Lironi djemtë tanë”

Protestuesit me në krye kreun e PD-së, Basha dhe kryetaren e LSI-së, Kryemadhi, është bërë një ndalesë para Ministrisë së Brendshme.

Në kor, protestuesit bërtasin: “Lironi djemtë tanë”.


TË NGJASHME