HomePolitikë

PS Kukës përgënjështron PD: Pjesëmarrja në zgjedhje e lartë

Teksa një pjesë e mirë e qytetarëve kanë dalë të votojnë këtë të diel, mbështetës të opozitës bëjnë thirrje për bojkot.

Në Kukës, kreu i degës lokale të PD, Arif Rexhati ka thënë se mos pjesëmarrje e qyterarëve ne votim ështe përgjigja më ë mirë për rilindjen.
Nuk ka vonuar as reagimi i kreut të degës lokale të PS për Kukësi, Azem Elezi, i cili ka kundështuar deklaratat e PD-së në këtë qytet.

Ai ka thënë se pjesëmarrja në votime është mbi 10 përqind.

Ndërsa ka vazhduar me akuzat se një grup personash po qëndrojnë pranë vendvotimeve dhe po i filmojnë qytetarët që po shfrytëzojnë të drejtën e votës.


TË NGJASHME