HomeShowbiz

Pse dhurata që mori Dua Lipa nga i dashuri është kaq speciale?!

Dua Lipa mbushi dje plot 24 vjeç dhe ishin të shumtë ata që e uruan këngëtaren. Kur je aq e famshme një gjë e tillë nuk është e pazakontë.

Dua Lipa ka marrë një gur të çmuar si dhuratë nga i dashuri i saj, për ditëlindjen e 24.

Kristali jo vetëm që është i vecantë në pamjen e tij poashtu ai është tejet i rallë të gjendet në natyrë.

Kristali quhet Larimar ose ndryshe Guri i Sefillas, në fakt aq i rallë është sa që ai gjendet vetëm në një vend në botë – në një perimetër prej një kilometër katror në malet mbi Baoruco në Republikën Dominikane.

Larimar është një gur vullkanik, rezultat i aktivitetit vullkanik që ndodhi miliona vjet më parë.

Kristalet në përgjithësi thuhet se kanë veti shëruese – thuhet se Larimar ndriçon dhe shëron në një mënyrë fizike, emocionale, mendore dhe shpirtërore. Ai përfaqëson paqen dhe qartësinë, rrezaton shërimin dhe energjinë e dashurisë.

Image result for larimar crystal dominican republic


TË NGJASHME